Den nye serien med FERBERG mobile rampemodeller er resultatet av vårt firmas mange års erfaring med produksjon av ramper. FERBERG lasteramper er de mest moderne og pålitelige rampene i premiumsegmentet

Mobil lasterampe

FERBERG mobil lasterampe tåler belastninger på opptil 16 tonn uten å miste ytelsen i mange år. I tillegg har FERBERG mobile truckramper en rekke karakteristiske egenskaper som skiller dem fra andre ramper på markedet.

1.  Sikkerhetsrekkverket som beskytter gaffeltrucken mot å falle er innebygd i selve ramperammen og har optimal høyde for alle laste- og losseoperasjoner.

2. Veibanen er laget av sinkbelagte stålrister, som gjør det enkelt å bruke lasterampen under alle værforhold.

3.  Koblingsanordning for flytting av rampen er plassert i midten av underkanten av den gjennomgående inngangsbroen, ikke på siden. Denne plasseringen av koblingsanordning forbedrer manøvrerbarheten til lastebryggerampen og gjør det mye lettere for gaffeltruckføreren å flytte den. I tillegg kan koblingsanordning også brukes som krokgriper ved behov.

4.  Den italienske håndpumpen med integrert metalltank reduserer mengden avfall med flere ganger!

Standardutstyret til den mobile kjørerampen inkluderer også kjettinger for å feste rampen til en lastebil eller annet kjøretøy, og gummiklosser som hindrer lasterampen i å bevege seg under lasteoperasjoner.

For å lære mer om FERBERG mobil lasterampe, følg denne lenken eller kontakt våre spesialister.